Adidas AdiPURE modelleri ve fiyatları

Spor giyim ve aksesuar sektörünün devi Adidas, her geçen gün piyasaya sürdüğü yepyeni ayakkabı modelleri ile spor eğitimleri ve çalışmaları üzerine tüm ihtiyaçları karşılamakta. Antrenmanlarda rahatlığı tam anlamıyla sizlere sunan yeni ayakkabı modeli AdiPure, çeşitli renkleri ve değişik tarzıylada dikkatleri çekmekte. Sizlerle bu konumuzda Shop Adidas`ta ki fiyatları 90 $ olan bu farklı tasarımdaki ayakkabının modellerini ve özelliklerini paylaşmak istiyoruz.
Adidas ADiPURE optimal eğitim Trainer ayakkabıları vücudumuzun doğal mekaniğinden yararlanılarak üretilmiştir. Parmakların ayrı ayrı hareket etmesini sağlayan özelliği ile çıplak ayak hareket esnekliğini sağlamakla birlikte dış yüzeyi sert kauçuktan yapıldığı için ayaklara zarar vermez. Ayakkabılar erkekler ve bayanlar için farklı renk tonlarında üretilmiştir.
Yeşil çizgili Adidas AdiPure modeli 
 Kırmızı Adidas AdiPure modeli Siyah çizgili Adidas AdiPure modeli  
Turkuaz mavisi Adidas AdiPure modeli 
Ayakkabı Ayrıntıları:
  • Ayağa esnek bie şekilde oturması için üst kısmı streçtendir.
  • Bireysel ayak tezgahları ayağın doğal hareketini taklit eder.
  • Anatomik yuvarlak tabana sahiptir.
  • İthaldir.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder