Dolce Gabbana yazlık bayan elbiseleri ve fiyatları

Moda dünyasında, koleksiyonlarını en hızlı hazırlayan ve hatta satışa sunan markalardan birisi olan Dolce Gabbana, bu senede bu konuda öncülerden omaya devam etti. Yeni yaz sezonunda bayanlar için hazırladığı elbise tasarımlarında, her bayanın kendi tarzına yakışacak tipte modeller yer almakta. İsteyen oldukça sade ve koyu renklerde olan elbiseleri, isteyen göze daha çok hitap eden çiçekli veya açık renklerdeki modelleri tercih edebilir. 
Hazır giyim sektörleri arasında en kaliteli markalardan birisi olarak gösterilen DG, fiyat konusununda doğruyu söylemek gerekirse alıp başını giden firmalardan birisi. Buda, her ne kadar doğru bir davranış olmasa da ülkemizdeki bir çok insanın orijinal Dolce Gabbana giyememesinin bir sebebi diyebiliriz. Modanın takipçisi olmak çok güzel, fakat moda alanında isim yapmış firmalardan giyinmek çoğu insanın bütçesi için oldukça zor. Fakat bizler orijinal giyinmeyi ve markalara önem veren bayanlarla, bu yılın ilk yaz koleksiyonlarından birisini satışa sunan, Dolce Gabbana`nın elbise modellerini paylaşıyoruz.
Elbiselerde; bu yıl geçen yıllara göre daha çok ön plana çıkan uzun etekli ve kısa etekli çiçekli modeller, tül ve dantel detaylı açık ve koyu renklerde modeller dikkat çekiyor.  

Askılı siyah ve mini etekli yazlık bayan elbise.
Kahverengi üzerine siyah şeritli ve dantelli bayan elbise.
Açık lila rengi tüllü bayan yazlık elbise.
Geniş etekli D-G açık mavi bayan yazlık elbise.
Kolları püsküllü, etek kısmı dantelli siyah yazlık bayan elbise.
Siyah V yakalı, diz üstü eteği olan siyah elbise.
Sade elbise sevenler için düz siyah ve geniş yakalı elbise.
Etek ve göğüs kısmı dantelli kısa boy siyah elbise.
Uzun etekli pileli ve çiçek desenli yazlık bayan elbise.
Siyah V yakalı kolsuz elbise.
Pembe ve yeşil çiçekli elbise.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder