Diesel erkek atkı modelleri ve fiyatları

Kara soğuklar kapımıza dayandı. Bu yıl erken geleceği ve çok sert geçeceği söylenen kış aylarında en çok ihtiyacımız olan aksesuarlardan birisi tabiki kaşkollarımız. Kalitesiz bir kaşkol hem kıyafetlerimizi tamamlayan güzel bir aksesuar olması açısından, hem de kumaşı veya yünü açısından kullanışsız ve konforsuz olacaktır. İyi bir markadan kaşkol alıp uzun seneler kullanmak isteyen erkekler için Diesel`in, 2011-2012 kış koleksiyonunda ki kaşkollar oldukça uygun. 2012 kış modasında tüm markaların defilelerinde görüldüğü gibi kaşkolların yeri sağlam. 
Karizmatik giyinen ve her giydiğine özen gösteren çoğu erkek, güvendiği markalardan alışveriş yaparken parayı ikinci plana atar. Diesel için söylenecek kötü bir şey olmadığı için, sizlerle bu konumuzda Diesel`in erkek kaşkol koleksiyonunu paylaşmak istedik. Diesel mağazalarında bulabileceğiniz oldukça hoş bir kaç çeşit kaşkol mevcut. Tabiki bu kaşkolların 3-4 çeşit renk seçeneğini olduğunuda belirtelim.
2011-2012 Diesel erkek kaşkol koleksiyonunda ki bazı modelleri, klasik bir mont ile kombine ettiğiniz giyim tarzınızla oldukça uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Çoğu modelinde ise Diesel`in bir çok ürününde olduğu gibi spor görüntü ön planda. Uzun veya kısa kolej tarzı spor montları ile birlikte bu kaşkollar, giyiminize oldukça iyi görünüm sağlayacak. Koleksiyonda jakarlı, yünlü ve ince dokunmuş örgü kaşkolları görebilirsiniz.    
Yazı ve resim baskılı Diesel kaşkol.
Geyik desenli erkek kaşkolu. 
Diesel yazılı düz gri renk erkek kaşkolu. 
Kırmızı, siyah örgü erkek kaşkolu. 

Kuru kafa desenli erkek kaşkolu.

Diesel, püsküllü erkek kaşkolu. 

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder