Mavi Jeans bayan gömlek modelleri ve fiyatları

Kaliteli giyimin en önemli isimlerinden Mavi Jeans, son yıllarda tasarlamış olduğu çeşitli stillerde gömlek modelleriylede en çok tercih edilen markalardan birisi. Mavi; taze geldi sloganı ile her ay çıkarmış olduğu yeni bayan gömlek çeşitleri ile seçim yapmakta ve aradığı tarzda gömleği bulmakta zorlanan bayanlara çeşitliliği sunuyor. Bayanların vücut yapılarını iyi gösteren belden oturtmalı gömlek modelleri, etek veya kot pantolon ile iyi bir uyum sağlamakta. Gün içerisinde ve özel günlerde rahat giyinmeyi seven bayanların beğenisini kazanan Mavi Jeans bayan gömlek modelleri arasında, denim kesim gömlekler, koldan katlamalı ekose gömlekler, desensiz düz renk beyaz ve açık pembe renkte sade gömlekler ve detaylı gömlekler mevcut. Mavi`nin yeni sezon koleksiyonunda ki bazı gömlek modellerinin resimlerini ve fiyatlarını aşağıdan inceleyebilirsiniz. Bazı modellerin indirimde olduğunu da sizlerle paylaşalım.  
Mavi beyaz bayan gömlek modeli.  
 
Mavi bol kesim denim bayan gömlek modeli 

Mavi kül rengi çizgili bayan gömlek modeli. 






Mavi kırmızı koldan katlamalı bayan gömlek modeli.
2011 kış koleksiyonunu sunan ve her geçen gün bu koleksiyonuna yenilerini ekleyen Mavi'de, çeşitli kampanyalarında olduğunu bayanlara hatırlatalım.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder