Puma bayan bot modelleri ve fiyatları.

Sportif ürünlerinde üstün tasarımları ile dikkat çeken Puma, 2012 yeni sezon bayan bot ve çizme koleksiyonu ile Puma şıklığını ve rahatlığını vurguluyor. Daha çok genç bayanlara yönelik dizaynlar, kış aylarında bayanların sportif giyimlerini süsleyecek tarzda. Bağcıklı ve bağcıksız, uzun ve kısa çizmelerin iç tasarımlarında ki yün kısımlar ayaklarınızı soğuk geçen kış aylarında koruyacak şekilde imal edilmiştir. Ayrıca renk tonları ile görselliğide oldukça fazla özen gösterilmiştir.  Deri ve naylon botların yanı sıra süetten üretilen botlar her tür spor giyim şeklinde kıyafetlerinizi tamamlamak için ideal. Bu sene Puma koleksiyonunda en fazla dikkat çeken modellerden birisi olan Moondust modellerinde, 1969 tarihinde aya ilk kez iniş yapan Amerikalı astronotların giymiş olduğu geleneksel çizmelerden esinlenilmiştir. Brigantine çizme modelinde ise fonksiyonel ve benzersiz görünüm önemli detaylar olarak göze batıyor. Özet olarak Puma`nın son moda botları uzun kış yürüyüşleri ve soğuk şehir şartları için üretilmiştir. Aşağıdan 2012 Puma bot ve çizme koleksiyonunu ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz.    
 Puma bağcıklı Kami bayan uzun bot. Puma beyaz renk Aronia Sherling bayan bot.Puma siyah içi yünlü Zooney uzun bot. Puma Mevo siyah kışlık kısa cırtcırtlı bayan bot. 
Puma pembe ve mavi Moondust kışlık bot modelleri. 
Puma klasik siyah süet bayan kısa bot. 
Puma Duck Runner kışlık kahverengi bayan bot.Puma zooney tall siyah uzun bayan bot.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder