Alberta Ferretti 2012 kış koleksiyonu

Renk paletinde kırmızı, mavi, yeşil ve mor tonlarında sıcak renklerin temayı oluşturduğu bir koleksiyon ile birlikteyiz. Alberta Ferretti her kış sezonunda olduğu gibi bu yılda tasarımları ile sezona oldukça iddialı bir giriş yapıyor. Rengarenk kadife pantolon şeklindeki, diz üstünden bacaklara kadar giden uzun çizmeler üzerine kombine edilen şık tunik ve abiyeler ilk bakışta dikkatleri çekiyor. 
Kostümlerdeki gri ve pembe baskılarda hilal ve grafik işlemeler, oldukça ince bir ustalık ile işlenmiş. Mavi pul bezenmiş etekler, turkuaz renklerde prenses mont ve parlak pantolonlar yine koleksiyonun en iyi parçaları. Markaların koleksiyonlarında bu yılın en çok kullanılan renklerinden olan parlak zümrüt yeşili ise; üzeri motifli deri paltolarda kullanılmış. Ayrıca köpüklü siyah dantel elbiseler ile Ferretti kendi tarzına kesin bir dönüş yapmış. 
1950 doğumlu İtalyan moda tasarımcısı  Alberta Ferretti, Milan kentinde bulunan moda evi ile en çok ilgiyi gören modacılardan birisi. 2012 Alberta Ferretti kış koleksiyonunu incelemek isterseniz, sizlerle paylaştığımız galeriye göz atabilirsiniz. 










Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder