Gucci bayan kol saati modelleri

Bayanlar için kol saatinde şık ve zengin bir görünüm kadar zariflikte önemlidir. Kıyafetiniz ile uyumunu fazla düşünmeden takmak istediğiniz bir kol saati düşünüyorsanız, moda liderlerinden Gucci`nin son koleksiyonundaki saatlere bakmalısınız. Bazılarında tarihi ve etnik bir kültürü yansıtan bir görünüm, bazılarında klasikliği seven cazibeli kadınların tarzını yansıtan bir görünüm, bazılarında ise sportifliği seven fakat çelik saatlerden vazgeçemeyen bayanların tarzını vurgulayan bir görünüm mevcut.   
Aslında bakarsanız Gucci bayan kol saati koleksiyonunda oldukça fazla renk seçeneği mevcut. Bizlerde sizler için bu kaliteli koleksiyondan en güzel ve en çok tutan modelleri seçtik. Tasarımcılar bir kol saatinde zariflik adına olması gereken en ince ayrıntılara kadar özen göstermişler. Saatlerin bir kısmında çelik kordon dışında deri ve kaliteli renkli naylondan üretilmiş kordonlar kullanılmış. Kasa kısmında ise hiç bir modelinde çelikten vazgeçilmemiş. Bir kısmının özelliklerine ve detaylarına aşağıdan bakabilirsiniz.  
G-Gucci koleksiyonu: Paslanmaz çelik kasa ve yine paslanmaz bilezik tipi çelik kasa 3 elmaslı sedef kadranı ve İsviçre yapıtı olması saatin detayları.  
1921 Koleksiyonu saat modeli: Bu saat Gucci`nin 90. yıl dönümü kutlamak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Koyu kahverengi deri ve kahverengi çelik kasa ise özellikleridir. 3 atm özelliği ile 30 metre derinliğe kadar su geçirmezlik özelliğini ve her Gucci saati gibi 2 yıl garantisinin olduğunuda belirtelim.
U-Play koleksiyonu saat : Çelik kasa üzerine beyaz deri çerçevesi, yeşil ve beyaz naylon ardillion tokalı kayış, İç içe girmiş G harflerinden oluşan saat kadranı, kuvars hareketi dışında bazı kısımlarında kullanılan safir kristal saatin özellikleri. 
U play koleksiyonundan farklı bir saat modeli. Çelik kordonlar ile yeşil kırmızı deri çerçeve değişik bir görünümü sunuyor.  
Chiodo koleksiyonundan bir model.  

G frame koleksiyonundan kare çerçeveli siyah bayan kol saati modeli.  





2012 bayan kol saati modasında Gucci yine tasarımları ile en iyilerden birisi olacak gibi

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder