2012 Yaz Modası

Dünyaca ünlü moda markaları 2012 yılına girdiğimizden beri hem kış koleksiyonlarını tanıtmaya devam ediyor, hem de heyecanla beklenen yaz ayları için birbirinden şık çalışmalar yapıyor. Çoğu ünlü moda evi yaz koleksiyonlarını çoktan tanıttı bile. Bu koleksiyonlardan ve modacıların yorumlarından yola çıkarak, giyimmodasi.blogspot.com ziyaretçileri ile 2012 yaz modasında neler olacak, hangi renkler ön planda olacak, ne tarz kıyafetler ve aksesuarlar moda olacak gibi soruların cevaplarını paylaşacağız. 
Öncelikle kıyafetlerde beyaz ve tonları gibi sade renklerin oldukça ön planda olduğunu söyleyebiliriz. Askılı elbiseler ve dantelli tuniklerin dışında alt kısımda geniş kesimli ve rahat kumaşlardan yapılmış olan pantolonları bu yıl yaz aylarında bayanların üzerinde oldukça fazla göreceğiz. Yaz aylarının vazgeçilmezi dar ve geniş kesimli mini etekler vücuduna güvenen bayanların yine en çok kullandığı kıyafetlerden birisi olacak. Beyaz dışında siyah, gri, sarı ve mavi tonlarınında oldukça fazla kullanıldığı koleksiyonlarda, çiçek desenleri ve işlemelerinin yine çok fazla kullanıldığını söyleyebiliriz. Ayrıca gece davetlerinde ve özel günlerde parlak kumaşlardan yapılmış olan rahat abiyelerin ve elbise takımlarının şık aksesuarlarla birlikte kombine ediliğini belirtelim.      

Şort giyimi, bayanlar tarafından son yıllarda oldukça rağbet görmekte. Bu yılda şortlar ve şort tipi etekler ön planda olacak. Göğüs ve göbek dekolteli bluzlar ise ince yelek veya ceketler ile uyumlu bir şekilde kullanılacak. Yaz denilince akla ilk gelen herhalde deniz kenarıdır. Bu yılın mayo ve bikinileri için dünyaca ünlü marka Victoria`s Secrets markasının koleksiyonuna baktığımızda, daha sıcak ve göz alıcı renkler olan pembe, mavi, sarı ve kırmızı gibi renkleri görüyoruz. Yandan ve göğüs kısmından bağcıklı veya fiyonk süslemeli sade ve çizgi desenli bikiniler bu yılda popülerliğini kaybetmiyor. 

Bayanların vazgeçilmez aksesuarı olan çantalarda ise, geçen seneninde trendlerinden olan el çantalarının ön planda olduğunu söyleyebiliriz. Ayakkabılarda ise, bilekten kayış veya ipli topuklu ayakkabılar, yüksek topuklu sandaletler ve artık her genç kızda görmeye alıştığımız babetler baş rolde olacak.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder