Setrms 2012 tesettür modası

Tesettür giyimde modayı takip etmek ve lüks giyinmek çokta kolay bir iş değildir. Senenin trend renklerini vurgulayan bir tarzda giyinmek araştırmada gerektirmektedir. Çünkü çoğu firmaya göre trend renk faktörü değişmektedir. Setrems firması 2012 sonbahar kış koleksiyonu ile lüks firmaların en çok kullandığı renkleri bayanların beğenisine sunmuş.  Tasarımlarda ki lüks görünüm ve çoğu firmanın ürünlerine göre değişik düşünülmüş tasarımlar, çoğu bayanın istediği çekiciliği beraberinde getirmekte. Tesettürlü giyimde çağdaş modaya ayak uydurmak isteyen bayanlar, Setrms`in koleksiyonundan faydalanabilirler. Koleksiyondaki göz alıcı renkler saten, ipek ve derinin şıklığı ile oldukça hoş bir uyum içerisinde. 
Bej ve tonlarının daha çok kullanıldığı koleksiyonda, kırmızı ve mavi gibi vazgeçilmez renklerdeki bluzlar, elbiseler, eşarplar, takımlar, etekler, eldiven ve çanta gibi ana aksesuarlar koleksiyonu süslüyor. Kısacası Setrems giyen bayanlar şıklığı ve lüks görünümü ile tüm güzelliği etraflarına yansıtacaklar. Aşağıdaki galeriden 2012 Setrms giyim ve eşarp modellerine göz atabilirsiniz. 








Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder