Batik 2012 kış koleksiyonu

Merakla beklenen Batik sonbahar kış bayan giyim koleksiyonu sonunda moda sevenlere sunuldu. Son yıllarda Türkiye modasında adını sıkça duyduğumuz bir marka olan Batik, tekstil piyasasına çıktığı yıldan beri yükselişini sürdüren bir marka olarak dikkat çekiyor. Batik son koleksiyonunda her renk tonunun hakim olduğu bir kreasyonla karşımızda.  Bayanlara özel ürünleri ile alışveriş tutkunu bir çok bayanın gözdesi olmaya devam eden Batik, 2012 sonbahar kış koleksiyonunda ünlü yabancı moda markalarının kreasyonlarına benzer bir koleksiyon ile karşımızda. Bazı markalar kış koleksiyonlarında, yaz koleksiyonlarına benzer ürünleri sunarak dikkat çekiyor. Türkiye'de ise bu şekilde dikkat çeken en önemli markalardan birisi şüphesiz ki Batik. Batik'in yeni sezon kıyafetleri arasında, örme kazak ve etekler, dekolte ve çizgili gömlekler, ince bluzlar ve renkli taytlar, aynı şekilde rengarenk tunik modelleri, bu sene bayanların ayağında sıkça göreceğimiz bol kesim pantolonlar ve şık etekli elbise takımları yer almakta. Aynı zamanda şapkalar, kemerler ve el çantaları koleksiyonun diğer önemli ürünleri. Aşağıdan Batik'in 2011-2012 sonbahar kış koleksiyonundan oluşan kataloğu inceleyebilirsiniz.









Zaman zaman değişen Lookbooklarında paylaşılan elbise kombinlerinde Batik'in oldukça hesaplı bir marka olduğunu söylemekte mümkün.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder