Sergio Rossi Bayan Bot modelleri

Marka nın kurucusu olan Sergio Rossi İtalya nın Romagna bölgesinde 1950 yılları civarında bir kunduracı olarak kariyerine başladı. Bu paha biçilmez sanatı babasından öğrendi. Milano da kunduracılıkta uzman olabilmek için iki yıl eğitim gördü.

1960 ların başında İtalya da sanatsal ve kültürel canlanma dönemiydi. Sergio Rossi ve Gianni Versace nin yollarının ilk kesişimi bu süreçte oldu. Versace giysi ile kadın vücudu arasında derin saygı içeren bir bağlantı kurarken , Sergio Rossi ayakkabı ve beden arasında benzer bir bağlantı kurdu.

Sergio Rossi ayakkabı satışlarına ilk defa 1966 yılında Bologna da bir mağazada başladı. Bu ilk koleksiyonunda ayak etrafında kavisli dönen tek bir kısmı ayakkabının üst kısmı ile sorunsuz şekilde harmanlayarak basit ama cesur bir tasarıma imza attı. 1970 li yıllarda ise Sergio Rossi ve Gianni Versace işbirliği resmi olarak başladı. Sergio Rossi bu sayede kendisini hızla uluslar arası moda dünyasında buldu. Ve o günden sonra modanın vazgeçilmez bir aksesuarı olan ayakkabıyı tüketicelere sundu.
1980 lerde artık moda dünyasında artık önemli bir oyuncu olmuştu. Adını taşıyan ilk butiği Ancona da açtı. Kısa süre içinde Torino , Floransa , Roma , Brüksel , New York , Los Angeles ve Londra da bu butikleri genişletti. 1980 ile 1999 yılları arasında bu butik sayıları hızla arttı. Günümüzde ayakkabı sektöründe artık bir yapıtaşı olan markanın 2011-2012 kış koleksiyonu da oldukça ilginç ve görsel ürünlere tanıklık etti.

Bu ürünlerden bazılarını tanıtacak olursak;
Louise; Diz hizasına kadar uzanan tiger baskılı at tüyü özellikli 10 cm uzunluğunda topuğa sahip modern bir çizme .

Uptown; Bootie tarzında tiger baskılı at tüyü özellikli 10 cm uzunluğunda topuğa sahip spor bot. Ayrıca rahat kullanım için platform bir taban sahip.

Boudoir; Gece davetleri için hazırlanmış gri süet üzerine pirinç işlemeli 9 cm topuğa sahip uzun çizme.

Tabacco; Koyu yeşil deri malzemeden üretilmiş kısa topuğa sahip pirinç ayrıntısı ile asil bir havaya bürünmüş uzun çizme. Kalın topuk ile kolay ve rahat kullanım şekli.

Piper Barbie; Koyu gri deri üzerine çalışılmış pirinç ayrıntı ,10.4 cm yüksekliğinde topuklu ve diz yüksekliğinde çizme.

Freetime; Siyah deri uzun bot , düz taban ve tabanda pirinç ayrıntı . Günlük ve rahat kullanım şekli için ideal bir ürün.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder