Lanvin kış bayan koleksiyonu

Yine, bir moda şehri olan Paris`in içinden bir moda markasının 2011-2012 bayan kış koleksiyonu ile birlikteyiz. Lanvin moda dünyasında her zaman özel ve efsane markalardan birisi olarak lanse edilmiştir. Her sene yapılan değişikliler hem trend olmuştur hem de modaya damga vurmuştur. Bu yıl kış koleksiyonunu ilk sergileyen markalardan birisi olma özelliğine de sahip Lanvin, senenin trendlerinden olan salaş renkleri en iyi şekilde vurgulayan markalardan birisi olarak göze batıyor.
Koleksiyonda ki kostümlere göz attığımızda, ilk olarak birbirinden şık siyah renk şapkalar, pelerin tipi ve bahçevan tipi paltolar dikkatimizi çekiyor. Ayrıca mini etekli, süslemeli göğüs dekolteli elbiselerde koleksiyonu zenginleştiren en önemli parçalar. Aksesuar olarak eldivenler ve deri çantalar göze batarken, topuklu ayakkabılar ve çizmeler ise mini etekli elbiseleri oldukça iyi tamamlıyor.
Kahverengi, gri, siyah gibi koyu tonların yanı sıra, kırmızı ve ekru tonları renk paletindeki en önemli tonlar. Klasik ama değişik bir tarzı yansıtan, 2011-2012 Lanvin Bayan Kış koleksiyonunda ki tüm elbise modellerine, aşağıdaki resim galerimizden göz atabilirsiniz. 











Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder