Celine 2012 kış koleksiyonu

Celine markasının stilistleri tasarladığı kıyafetler ile adeta nostaljik giyime modernist bir ışık tutuyor. Celine koleksiyonları ile moda alanında her zaman ses getirdiği gibi, bu yılda Paris moda haftasında en gözde showlardan birine imza attı. Kreasyondaki kıyafetlerde yöresel ve etnik kültür günümüz modasına iyi uyarlanmış şekilde sunuldu. 
Bu sezonun trend renkleri haline gelmiş olan çamur rengi elbiseler, tarihi bir cazibe ile kırmızı, mor, bordo, sarı, turuncu ve kahverengi gibi renklerle ilişkilendirilmiş. Kıyafetlerin bazılarında çocuksu bir görünüm, bazılarında ise vücut hatlarını oldukça iyi gösteren bir tasarım var. Düşük bel pileli etekleri olan deri elbiseler, çapraz kalın çizgilerdeki baklava desen tarzında kazaklar, çift renk kumaştan dikilmiş skinny tarzı dar pantolonlar ve kaşe tipi kalın mantolar koleksiyonda ilk gözümüze çarpanlar. Sanki bir ahşap veya tahılı andıran kumaşlarda tunik elbiseler, içi kürklü paltolar ve boğazlı ince kazaklar ile kombine edilmiş.
Moda yenilikçi, genç ve değişikliği arayan tasarımcılar sayesinde günden güne değişen bir tutku haline geliyor. 2012 Celine kış koleksiyonundaki en güzel elbise modellerinden oluşan kataloğa aşağıdan göz atabilirsiniz. 










Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder