2012 kış bayan spor ayakkabı modası

Yeniden trend olan nostaljik giyimin yanı sıra, yepyeni tarzların getirdiği çeşitlilik ile bu yıl bayan spor ayakkabı modası için çok özel bir yıl olacak. Sabit ve bilindik modellerin haricinde her imaja uygun ayakkabılar, 2012 ayakkabı trendlerine uyarlanmış şekilde ünlü markaların mağazalarında yerini alacak. Hatta bir çok önemli marka tanıtımlarını yaptıkları 2012 sonbahar kış koleksiyonlarından oluşan defilelerinde, bu yılın bayan spor ayakkabı modası için önemli ipuçlarını verdiler bile. Bu konumuzda; modayı takip edenler için 2012 yılında bayan spor ayakkabı modasında neler olacağı ve hangi tarz ayakkabıların gözde modeller arasında yer alacağı hakkında bilgiler vereceğiz. 
Spor ayakkabılarda her sene olduğu gibi bu senede her renk tonunun gözde olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. En önemli spor markalarının 2012 yılı ayakkabı modellerini incelediğimizde, bayanlar tarafından en çok tercih edilen renklerden olan kırmızı, pembe ve beyaz renklerinin dışında, başta mavi ve parlak sarı olmak üzere göz alıcı ve dikkat çekici bir çok renk, bu yıl modada yerini alacak. Ayakları küçük ve narin gösteren spor ayakkabılar, kışlık kanvas tipi ayakkabılar, bileklere kadar uzanan boğazlı spor ayakkabılar ve bazı modellerde yüksek tabanlı olan spor ayakkabılar, 2012 bayan spor ayakkabı modasında söz sahibi olacak. Ayrıca renkli ve üstü yumuşak astarlı olan sportif çizmelerde genç bayanların gözdesi olacak. Bir kaç önemli markanın 2011-2012 sonbahar kış koleksiyonunda ki modellerinden örnek ayakkabıların resimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz. 
Adidas yeni sezon bayan spor çizme ve ayakkabı modelleriAdidas bayan cizme


Lacoste yeni sezon bayan spor çizme ve ayakkabı örnek modelleri:

Puma Sonbahar kış sezonu bayan çizme ve gündelik ayakkabı modellerinden 2 örnek:Puma kislik bayan ayakkabi

Nike`n yeni sezon bayan koleksiyonundan kışlık spor çizme örnek modelleri:Nike yeni sezon bayan cizme

Converse yeni sezon kışlık bayan spor ayakkabı modelleri:Converse yeni sezon bayan cizme

Diesel'in bayan ayakkabı koleksiyonundan yeni sezon sportif kışlık ayakkabı modelleri:Diesel yeni koleksiyon bayan cizme

Bir ayakkabıda gösteriş ve dikkat çekicilik, bayanlar için oldukça önemlidir. Her yıl olduğu gibi 2012 sonbahar kış sezonunda da bayanlar için gösterişli ayakkabı modelleri ön planda olacak.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder