Diesel 2012 erkek montları

Kış ayları tüm hızıyla devam ederken çoğu kaliteli ve dünya çapında firma gibi Diesel`de ürün yelpazesine yenilerini ekleyemeye devam ediyor. Kaliteli ve gösterişli bir mont almak ve etrafındakilerin ilgisini çekmek isteyen erkekler için Diesel montlar birebir. Tabiki çoğu firmaya göre fiyatların biraz daha yüksek olduğunu belirtmemiz gerek. Diesel`de 2012 senesi oldukça renkli ve çeşitli. Uzun ve kısa spor montlar bu yıl spor giyinen erkeklerin oldukça fazla beğenisini kazanacak. 
Her ürününde olduğu gibi montlarda da logo ayrıntıları ve Diesel yazı baskıları göze batıyor. Şişme mont almayı düşünenler için ideal bir mont olan Diesel Widol, tekno kumaştan yapılmış olup yakaları balıkçı yaka olarak tasarlanmıştır. Fermuarlı manşet, dört adet cep, ayrıca iç cepleri, ipli sıkma fonksiyonu ve kışlık şapkası ise en önemli özellikleri. Diesel`in en son mont modellerinden oluşan kataloğa ve kaç para olduklarına resimlerden bakabilirsiniz. 
Diesel içi yünlü denim ceket. 
Diesel kışlık yelek modelleri. 
Diesel klasik spor mont modelleri. 

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder