Akel ipek eşarp koleksiyonu

Türkiye tekstil pazarında devamlı gelişim göstererek müşterilerine her zaman şeffaf bir yaklaşım göstermeye itina eden Akel, 2011 sezonunda tasarlamış olduğu ipek eşarp modelleri ile adından oldukça fazla söz ettirdi. Kültürel çeşitliliğe önem verilen eşarplarda, bilinen desenlerin dışında etnik desenleride görmek mümkün. Eşarp modasında senenin trend renkleri ile bezenmiş desenler, yeni Akel eşarp kreasyonunda dikkatleri çekiyor. Tesettürlü bayanların en çok hoşuna giden çiçek desenleri ve geometrik desenler, bir çok firmanın ürünlerinde olduğu gibi Akel eşarp ürünlerinde de baş rolde. Genç ve orta yaşlı kadınların oldukça beğenisini kazanacak olan Akel ipek eşarpların dinamik renkleri sayesinde, hem sportif hem de klasik tarzda takılabilirsiniz. Güzellik ve zarafetin ön plana çıkarıldığı Akel yeni sezon koleksiyonunda ki son eşarp modellerinden oluşan kataloğu, eşarp almayı düşünen bayanlar ile paylaşıyoruz. 











Akel eşarpları tesettür giyimde modayı yakından takip eden şehirli kadınların isteğini yansıtıyor. Diğer tüm Akel eşarp modellerine göz atmak için Akel resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder