Dior 2012 kış çocuk koleksiyonu

Çocukların hayalleri ile süslediği renkli dünyasında, kıyafetlerinin apayrı bir yeri vardır. Çocuk modasında rengarenk ve kaliteli tasarımları ile Dior, 2012 kış çocuk koleksiyonun da yine çok başarılı. Modayı seven anne babalar, beraberinde ziyaretlere ve gezilere götürdükleri çocuklarınında modaya ve trendlere uygun giyinmesini arzu eder. 
Çocuklarının giyimlerine özen gösteren aileler, Dior`un yeni kış koleksiyonundaki kız ve erkek çocuğu kıyafetlerine kesinlikle göz atmalılar. Büyük giyimde modaya gösterilen itina ve önem aynı şekilde çocuk koleksiyonunda göze çarpmakta. Erkek çocuklar için klasik giyim tarzını yansıtan kravatlar, blazer ceketler ve sportif giyimi yansıtan içi yünlü şişme montlar, çizgili kazaklar ve svetşirtler modelleri oldukça başarılı.
Kız çocukları için süslenmek küçük yaşlarda başlayan bir tatlı hevestir. Dior bu yılda onlar için çok kaliteli tasarımlarda elbiseler, etekler ve pelerin tipi paltolar sunuyor. İçi yünlü çizmeler ve çocuk babetleri ise elbiseleri tamamlayan diğer parçalar. Aşağıdaki galeriden 2012 Dior çocuk giyim koleksiyonunda ki tüm elbise modellerine göz atabilirsiniz. 
Dior kış sezonu erkek çocuk koleksiyonu



Dior Kış sezonu kız çocuğu koleksiyonu


Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder