YSL 2012 bayan bot ve çizme modelleri

Bazı markalardan giyinmek her bayana nasip olmaz. Kalitenin ve zarafetin lüksle birleştiği Yves Saint Laurent de o markalardan birisi. Yeni koleksiyonda ki birbirinden göz alıcı modellerin en ucuzu, 935 dolardan başlamakta. Ülkemizde de ünlülerin dışında modaya gönül veren varlıklı bayanların tercih ettiği bir markadır YSL. 2011-2012 sonbahar kış YSL koleksiyonunda birbirinden harika bayan bot ve çizme modelleri yer almakta. Resimlerini, özelliklerini ve fiyatları hakkında bilgileri sizlere sunuyoruz.   Yüksek topuklu siyah süet bot: 970$ Bu ayakkabı modeli neredeyse yarım yüzyıl boyunca YSL bayan ayakkabı platformunun en beğenilen stilini yansıtmaktadır. Eğimli rahat bir süet, dantel bir dış tasarım ile eşleştirilmiştir. Topuk çevresi özenle dikilmiş, kadınsı bir görünüm için ve incelik için altın rengi metalik deri ile hoş bir siluet oluşturulmuştur. 
Yüksek topuklu YSL myranda modeli: 1.380 $Pilili ve parçalı yüksek topuk tasarımı ile farklı bir görümü bayanlara sunar. Deri üst kısımdaki delikli dizaynı ise klasikliği seven bayanlar için düşünülmüştür.  
Siyah deri YSL Flat çizme: 935 $Bir motosiklet binici botu fonunda, fakat altın tokası ve ince yatay Y şeklindeki kayışı, en önemli özellikleri. Titizlik ile hazırlanmış olan fermuarı ve hafif dokulu deri tasarımı mükemmel bir işçiliğin kanıtı olarak göze çarpıyor.   
YSL kürklü süet bot: 1.150 $Kullanılan rahat bir kama topuk ve sert hava koşullarına dayanıklı kauçuk tabanı ile, rahatlığı seven bayanlar için birebir. Tasarımı ile soğuk havayı oldukça güzel bir şekilde vurgular.  
Siyah deri üzerine kürk kaplamalı, YSL Trip Too bot modeli: 1.110 $Şık olmasının yanında, feminen, tehlikeli ve kışkırtıcı tarzı haricinde, bacakları uzun gösteren tasarımı en önemli özellikleri. Bu çizme modeli yumuşak kuzu derisinden imal edilmiş olup, katlanmış peluş tipi ve şarling astara ayrıca altın rengi tonunda metal bir tokaya sahiptir. 
Kahverengi süet orta topuklu bot: 1.395 $Günlük giyimler için en ideal modelleri birisi olan bu hoş botlar, YSL couture koleksiyonlarını bizlere anımsatmak.  
Kahverengi uzun, takoz tabanlı ve kürk kaplı süet bot: 1.350 $ 
Siyah süet altın tonu çizgili YSL Tribute bot: 1.225 $
YSL CHYC bayan kahverengi binici bot modeli: 1.395 $
YSL leopar desenli dana derisi bot: 1.795 $ 
YSL Robyn, uzun siyah süet ve rugan bot: 1.595 $
2012 YSL bayan bot koleksiyonu, mükemmelliği ile bayanları büyülüyor. 

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 yorum: