Barbara Bui kış koleksiyonu

Markanın yaratıcısı olan Barbara Bui Paris doğumlu olup 1983 yılında ilk butik girişimi ile moda dünyasının kapılarını araladı. Marka resmen ilk olarak 1987 yılında uluslar arası basınla buluştu. Tasarımları genelde Rock n Roll ve zerafetin bir melez çalışması şeklinde yürüdü. Şu an dünya üzerinde özgürlük ve öz güven tabanlarına oturtulmuş Barbara Bui butikleri Moskova, Milano ve New York ta rahatlıkla ulaşılabilecek bir yer edinmiştir.
2011-2012 koleksiyonunu Paris moda haftasında sunduğu defile ile tanıtan marka yine çizgisini koruyarak derinin asaletine önem vermiştir. Siyahın hakim olduğu koleksiyonda beyaz ve altın rengi az da olsa yer bulmuştur. Pantolonlarda genellikle boru paça deri çalışmalar dikkat çekmektedir. Özellikle basen bölgesine kadar uzanan mont çalışmalar ise pantolonlarla birlikte uyumlu bir ikili olmuştur. Pardesülerin yaka kısımlarında ise bu senenin modası görünümünde kürk yerini almıştır. Ayrıca dik yakalar dikkat çekmektedir. Elbiselerde ise v yaka tercihi ön plana çıkarken derin göğüs dekoltesi tamamlayıcı bir unsur olarak göze çarpmaktadır. Ayakkabı seçimlerini genelde pantolonla aynı renk diz hizasına kadar uzanan çizmelerden yana kullanmıştır.











Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder