2012 Christian Dior koleksiyonu

Dior'un dünyaca ünlü tasarımcısı olan John Galliano nun, Dior'dan ayrılmadan önceki son koleksiyonu olan 2011-2012 sonbahar kış sezonu koleksiyonu, taraflı tarafsız çoğu moda sever tarafından beğenildi. Koleksiyondaki tasarımlarda Fransız moda esintisinin getirmiş olduğu son yılların vazgeçilmezi olan nostaljik modeller tüm güzelliğiyle moda sevenlere sunuldu. Çeşitli kesimlerde eteklerin ve kürklerin baş rolde olduğu kreasyonda, uzun çizmelerde en çok dikkatleri çeken ürünler oldu. Ayrıca zengin giyimi seven bayanların çok hoşuna gidecek birbirinden şık şapkalar, şortlar ve ceketler koleksiyonu tamamlayan en önemli parçalar olarak dikkatleri çekiyor. Renk tonlarında ise; zümrüt yeşili, borda ve siyah gibi son yıllarda bayan modasına damga vuran renkler ağırlıkta. Fakat hafif gecelik ve iç çamaşırı ürünlerinde ise şeffaf renklerin daha ön planda olduğunu söylemek gerekir. Aşağıdan bu hoş defilede sergilenen tüm kıyafetlerin resimlerine göz atabilirsiniz.  












Gecenin ileri zamanlarında koleksiyona ait gece kostümleri kendini göstermeye başladı. Özellikle kırmızı kadifelerin yoğun olarak kullanıldığı gece elbiseleri fırfır işlemeler , danteller , şifonlar ile zenginleştirilmiştir. Bunların yanında bağcıklı ve tokalı diz üstüne kadar uzanan çizmeler de dikkat çekmektedir. Soluk pembe ve yeşil tonların yoğun olarak görüldüğü süet deri çantalar da tamamlayıcı aksesuarlar arasındaki yerlerini almıştır. Anlaşılan Christian Dior bu sonbahar kış koleksiyonu ile adından oldukça fazla söz ettireceğe benziyor.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder