Gucci 2012 kış bayan elbise koleksiyonu

Gucci; yeni yıla yaklaştığımız son aylarda, 2011 sonbahar kış kadın elbise koleksiyonda ki tasarımları ile "lüks, şehir ve moda" kelimelerini tam anlamıyla vurgulayan bir kreasyon ile karşımızda. Koyu yeşil, gri ve kırmızı tonda renklerin hakim olduğu koleksiyonda, klasik kumaş ve yün elbiselerin dışında deri elbiseler ve kürkler ön planda. Ayrıca yün ceketler, önden yırtmaçlı ve püsküllü etekler, birbirinden şık geniş ve dar kesimlerde pantolonlar, deri el çantaları, camları çift renkli gözlükler, deri eldivenler ve fiyonklu fötr şapkalar koleksiyonu zenginleştiriyor. Diz altı ve diz üstü çizmelerin yanı sıra bilekten kayışlı olan topuklu ayakkabılarda dikkatleri çeken en önemli parçalar. Özgün tasarımları ve stili ile 2012 sonbahar ve kış aylarında da modanın öncü markalarından birisi olacağa benzeyen Gucci'nin, yeni sezon bayan koleksiyonunda ki tüm kıyafetlerini aşağıdaki katalogdan inceleyebilirsiniz.   
Gucci 2011 sonbahar kış bayan koleksiyonu
Gucci 2011 sonbahar kış bayan koleksiyonu
Gucci 2011 sonbahar kış bayan koleksiyonu





Gucci'nin 2011 sonbahar - kış kataloğundaki diğer tüm elbise modelleri için Gucci'nin resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder