2012 kışlık Buff boyunluk modelleri

Kendine has tasarımı sayesinde üretmiş olduğu buff bandana ve boğazlık çeşitleri ile son yılların gözde aksesuarlarından birisine imza atan Buff markası, yeni sezon kışlık örgü tipi yün boğazlık modelleri ile yine ilgi odağı. En önemli özelliği çeşitli kullanım şekilleri olan Buff bandanalardan sonra kış ayları için üretilen boyunluklarda müşteriler tarafından fazlasıyla ilgi görmekte. Aslında Türkiye`de geçen seneden beri adı duyulmaya başlayan bir firma Buff. Bizlerde bu değişik ürünleri moda dünyasına sunan markanın ürünlerini sizlerle paylaşıyoruz. 
Buff bu sezon günlük modellerini 3 ayrı koleksiyonda sundu. Özellikleri, günlük giyimlerinizi en iyi şekilde tamamlayacak renklerde ve tasarımda olması, oldukça fazla aranan bir sofistike aksesuar olması, aşınmalara karşı dayanıklı olması, her zevke uygun renk ve grafik tasarımlarıdır. Ayrıca sizleri oldukça şık ve karizma göstermesinin dışında daha genç bir hava yakalamanızıda sağlar. En önemli tasarım özelliği ise hortum şeklinde olmasına rağmen dikişsiz olması. Yani dikiş izi olmadığından dolayı ürünler üzerinizde çok daha şık durmaktadır. Son olarak giyildiğinde sizleri sıkıntıya sokmaz ve teri önler. 
Aslında ilk bakışta bir kaşkolu anımsatabilir, fakat kaşkolları bağlamak zorunda olduğunuz için buff boyunluklar daha avantajlıdırlar. Yeni sezonda neredeyse her renge yer veren bir koleksiyon sunan Buff, erkekler ve kadınların rahatlıkla kullanabileceği ürünler tasarlamış. 

Turuncu renk yün Buff boğazlık modeli.
Lacivert renk yün boyunluk.
Beyaz ve geri renk karışımı boğazlık. 
Karışık renkli kare desenli boyunluk.
Yeşil kalın örgülü boyunluk.
Kırmızı yün Buff boyunluk.
Gül rengi örme boyunluk.

Açık mavi yün buff.
Kahverengi yün boyunluk.
Hardal rengi yün boyunluk.


Buff boyunluklar soğuk geçen kış aylarında sizleri oldukça iyi şekilde koruyabilecek ürünler.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder