Ayyıldız saten gecelik modelleri ve fiyatları

Bayan müşterileri için ürettiği iç giyim, gecelik ve sabahlık çeşitleri ile her zaman zarafeti ve güzelliği ön planda tutan Ay-Yıldız, yeni sezon gecelik ve sabahlık modelleri ile yine göz kamaştırıyor. Kadınlar gecelik seçiminde de eşlerinin beğeneceği tarzda gecelikleri tercih etmeye özen gösterirler. Ayyıldız'da bunu göze alarak tasarlamış olduğu saten gecelik modelleri ile ülkemizde en çok tercih edilen hazır giyim firmalarından birisi. Gecelik kataloğunda geçen yılın gözdesi olan modellerin dışında yeni sezon için tasarlamış olduğu rengarenk, dantelli ve desenli çeşitleri Ayyıldız koleksiyonunda bulabilirsiniz. Bu şık geceliklerin online satış mağazasındaki fiyatları ise 98 TL ile 268 TL arasında değişmektedir. Her daim güzel olmaya dikkat eden bayanlarla Ayyıldız'ın gecelik ve sabahlık koleksiyonundaki modellerini ve kaç para olduklarını paylaşıyoruz.    
Lila renk saten sabahlık.
Üst kısımlı beyaz renk gecelik modeli.
Dantel işlemeli kırmızı gecelik. 
Göğüs ve kol kısmı dantel işlemeli gecelik. 
Kol ve yaka kısımları fırfırlı bordo gecelik modeli. 
Yaka ve kol kısmı fiyonklu gül kurusu renginden gecelik. 
Göğüs kısmı ipli ve dantel detaylı gecelik. 
Kadifeden üretilmiş kapşonlu ve leopar desenli saten gecelik. 
Yandan yırtmaçlı V yakalı yeşil gecelik. 
Yandan nakış detaylı, siyah sabahlık ve gecelik modeli. 
Turuncu renk fırfırlı yakaları olan saten pijama takımı.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

4 yorum:

  1. Paylaşımınız için teşekkürler. Ayyıldız'ın gecelik modelleri gerçekten güzelmiş.

    YanıtlaSil
  2. Bayan müşterileri için ürettiği iç giyim, gecelik ve sabahlık çeşitleri ile her zaman zarafeti ve güzelliği ön planda tutan Ay-Yıldız, yeni sezon gecelik ve sabahlık modelleri ile yine göz kamaştırıyor. Kadınlar gecelik seçiminde de eşlerinin beğeneceği tarzda gecelikleri tercih etmeye özen gösterirler. Ayyıldız'da bunu göze alarak tasarlamış olduğu saten gecelik modelleri ile ülkemizde en çok tercih edilen hazır giyim firmalarından birisi. Gecelik kataloğunda geçen yılın gözdesi olan modellerin dışında yeni sezon için tasarlamış olduğu rengarenk, dantelli ve desenli çeşitleri Ayyıldız koleksiyonunda bulabilirsiniz. Bu şık geceliklerin online satış mağazasındaki fiyatları ise 98 TL ile 268 TL arasında değişmektedir. Her daim güzel olmaya dikkat eden bayanlarla Ayyıldız'ın gecelik ve sabahlık koleksiyonundaki modellerini ve kaç para olduklarını paylaşıyoruz.

    YanıtlaSil