İpekyol kış sezonu koleksiyonu

Aslında bakarsanız Türkiye`de çok fazla hazır giyim markası var. Fakat bunların bazıları moda adına ciddi adımlar atarak ismini yurt dışında duyuran bir marka olurken, bazıları ise ucuz giyimi ve çeşitliliği ile ülke sınırları dışına çıkamamakta. İpekyol hem moda trendleri izliyor hem de bunu kendi çizgisini fazla bozmadan koleksiyonlarına yansıtıyor. Yani kaliteli Türk markaları arasında İpekyolu göstermek çokta yanlış olmaz. 
İpekyol yeni kreasyonunda bir çok modele ve bayan giyim tarzına yer veriyor. Son yılların gözde trendlerinden nostaljik giyimden esintiler, İpekyol`un koleksiyonunda da kendini göstermekte. Ayrıca modern bir genç bayanın sportif ve rahat giyim tarzıda bu geniş koleksiyonda yer almakta. Klasik ceketli ve geniş pantolonlu takım elbiseler, yünlü sportif montlar, blazerler, dar pantolonlar ve birbirinden şık tasarımlarda çantaları İpekyol mağazalarından alabilirsiniz. 
İpekyol, 2012 kış koleksiyonunda stil olarak bayanların içindeki farklı kadını ortaya çıkarmayı hedefliyor. Bu yılki tasarımlar ile tüm rollere girecek olan İpekyol kadınları, değişikliği tam anlamıyla bulacaklar. Fakat tek değişmeyen şeyin kaliteli giyim olduğunu bir daha görecekler. Hanımlar bu güzel koleksiyon ile modern, güçlü görünümlü ve kendine güvenen bir tarza bürünecekler. Formlarda ve sliütte kendini gösteren renkler, materyaller ile değişimi yaşıyor. Yani çok renkliliğin etkisinde olan bir İpekyol koleksiyonu sayesinde kış aylarında kendinize yakışacak en iyi ürünü bulabilirsiniz.  










Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder